Kamilės šachmatų studija

Kviečiame į Kamilės šachmatų studijos pamokas įvairaus amžiaus moksleiviams nuo pradedančiųjų iki pažengusiųjų!

Užsiėmimus veda treneriai – šachmatų didmeistriai GM Vidmantas Mališauskas ir WGM Kamilė Baginskaitė!

Location:

Žalgirio g. 88A, įėjimas iš Ratnyčios g. pusės. 2 aukštas, kabinetai nr. 2 ir 3

Šalia už 100 m autobusų Nr. 5, 49 ir 69 stotelė (Oršos st.) ir už 200 m. didelis transporto mazgas Žalgirio ir Kalvarijų g. sankryžoje (B. Laurinavičiaus st.).

Priėmimas:

Moksleiviai priimami visomis darbo dienomis bei sekmadieniais sutartu su treneriais laiku.

Pradinukams ar lankiusiems kitur rekomenduojama grupė nustatoma pokalbio-testo (trukmė apie 20 min.) metu. Testas nemokamas, vykdomas nuo rugpjūčio 26 dienos „Kamilės šachmatų studijoje“. Dėl testavimo laiko prašome tartis žemiau nurodytais telefonais ir/ar e-paštu.
Patariame testuotis kuo anksčiau – tai garantuos vietą grupėje, suteiks pirmenybę pasirenkant treniruočių laiką ir leis Jums patiems planuoti kitų būrelių lankymą.

Vaikai priimami nuo 6 metų amžiaus. Šeimos nariai ar globėjai gali dalyvauti treniruotėse. Esame draugiški ramiems augintiniams.

Kontaktai:

  • Vidmantas Mališauskas +370 653 19948
  • Kamilė Baginskaitė +370 694 23481
  • el. paštas – gmchessstudio@gmail.com

Grupiniai užsiėmimai:

  • Akivaizdiniai užsiėmimai mažose (iki 8 asmenų) panašaus pajėgumo bendraamžių grupėse – 7 eurai už treniruotės valandą.

    Treniruočių pradžia 16:30, 17:30, 18:30 darbo dienomis ir 14:30 bei vėliau sekmadieniais.
  • Internetinės treniruotės mažose (iki 6 asmenų) panašaus pajėgumo bendraamžių grupėse 7 eurai už treniruotės valandą. Internetinių treniruočių pradžia po 19:00 valandos darbo dienomis arba savaitgaliais.
  • Lankantiems 3 ir daugiau treniruočių per savaitę – nuolaidų nuo 15 iki 50 procentų sistema. Nuolaidoms gauti būtinas išankstinis apmokėjimas.
  • Jau lankiusiems treniruotes galioja praėjusiųjų mokslo metų treniruočių įkainiai.

Individualios treniruotės:

Akivaizdinių ir internetinių treniruočių kaina priklauso nuo suplanuotų užsiėmimų skaičiaus ir trukmės, minimali kaina 10 eurų už treniruotės valandą. Šių treniruočių pradžios laiko pasirinkimas itin ribotas, daugumos treniruočių pradžia po 19:00 darbo dienomis arba savaitgaliais.

Pirmenybę pasirinkti individualias treniruotes turi lankantys grupines.

Payment:

Apmokama iki kito mėnesio 10 d. bankiniu pavedimu pagal sąskaitą-pranešimą apie faktiškai per mėnesį lankytas treniruotes. Neformaliojo vaikų švietimo (NVŠ) krepšeliu pasinaudoti nėra galimybės.

EN